Dyer automatike seksionale dhe fotocelulare

E hapur E aplikueshme

Shumëllojshmëri Ngjyrash

Zgjerimi

ndriçimi

Materiali i pëlhurës

Pëlhurë e papërshkueshme nga zjarri

Katër sezone

Opsioni i ndriçimit LED

Profilet në ngjyrën e dëshiruar

garanci

Shërbimi i Kuvendit

Rezistente ndaj diellit

telekomandë

Sensori

rezistente ndaj ujit

Rezistenca ndaj erës

Dyer automatike seksionale dhe fotocelulare Pergoall: Krijoni hapësira të rehatshme dhe me stil

Dyer automatike seksionale dhe fotocelulare Pergoall Materialet e përdorura për aplikime të brendshme dhe të jashtme ndryshojnë. Sistemet e dyerve me fotocela janë zgjidhjet më të përshtatshme për hyrje dhe dalje. Ai minimizon humbjen e kohës me veçorinë e tij të nisjes së shpejtë. Në sistemet fotocelulare, dyert rrëshqitëse mund të projektohen për t'iu përshtatur hapësirës në alternativa të ndryshme me zbulim automatik. Na kontaktoni për të marrë më shumë detaje rreth Dyerve Automatike të Hyrës. kontakt Mund të kalosh.

 • Kafene
 • Restorant
 • Hotel
 • Kopsht dimëror
 • Zyrë
 • Janë zgjidhje të përshtatshme për hyrjet dhe daljet e zonave dhe minimizojnë humbjen e kohës me veçorinë e tyre të hapjes së shpejtë.
 • Kursen energji
 • Ofron dukshmëri dhe lehtësi në përdorim në krahasim me dyert me mobilie fikse.
 • Xhamat kanë veçori të ngacmimit 8 mm ose 10 mm. Mund të aplikohet opsionale me xham të dyfishtë.
 • Ofron lehtësi rregullimi falë softuerit turk.
 • Është një sistem i sigurt me sensorin e tij të zbulimit të bllokimit.
 • Ofron efikasitet të lartë edhe pas 2,000,000 cikleve ndezje/fikje
 • Mund të aplikohet sipas dëshirës tuaj me shumë sensorë marrës (lëvizje, butona, enkriptim, akses në kartë, etj.).

Klikoni për kuotën e çmimeve në internet

Produktet kategoritë

Sapo të arrini tek ne, procesi kryhet në kuadër të matjeve që kemi bërë, cilësisë, dizajnit elegant dhe një plani biznesi për të gjetur zgjidhje që do të plotësojnë nevojat tuaja.

Referencat tona

sqShqip