Sisteme xhami rrëshqitëse automatike dhe manuale

E hapur E aplikueshme

Shumëllojshmëri Ngjyrash

Zgjerimi

ndriçimi

Materiali i pëlhurës

Pëlhurë e papërshkueshme nga zjarri

Katër sezone

Opsioni i ndriçimit LED

Profilet në ngjyrën e dëshiruar

garanci

Shërbimi i Kuvendit

Rezistente ndaj diellit

telekomandë

Sensori

rezistente ndaj ujit

Rezistenca ndaj erës

Sistemet automatike dhe manuale të xhamit rrëshqitës Pergoall: Krijoni hapësira të rehatshme dhe me stil

Sisteme qelqi me rrëshqitje automatike dhe manuale Pergoall Këto janë sisteme që rrisin standardet për sa i përket komoditetit dhe estetikës dhe i shtojnë vlerë ballkoneve, kopshteve dimërore dhe restoranteve tuaja.

Sistemet rrëshqitëse janë përhapur në një kohë të shkurtër për të zbukuruar ambiente si kafene, restorante, bare, pastiçeri dhe restorante dhe për të krijuar një mjedis të denjë.

Xhamat speciale të kalitura të përdorura në sistemet e xhamit rrëshqitës mund të zgjidhen si 8 mm ose 10 mm, në kombinim me xham të dyfishtë si 14 mm, 24 mm, 28 mm dhe pa izolim termik, veçanërisht të përshtatshëm për strukturën tuaj.

Sistemet e xhamit rrëshqitës kanë veti izoluese kundër shiut, borës, pluhurit dhe erës. Përdoret përgjithësisht në ballkone që duan të fitojnë më shumë hapësirë, në vende si kafene, restorante, hotele, kopshte dimërore, veranda, tarraca, ballkone, ndarje për zyra, kafeteri dhe dyqane.

Për të marrë më shumë detaje pergoll Ju mund të vizitoni faqen.

 • Kafene
 • Restorant
 • Hotel
 • Kopsht dimëror
 • Ndarja e zyrës
 • Tarracë
 • Ajo kursen energji.
 • Ai ofron zgjidhje për problemet klimatike në zonat tuaja të hapura.
 • Mund të aplikohet me ose pa termoizolim.
 • Sistemet rrëshqitëse që kursejnë hapësirë janë të rreshtuara përgjatë vijës.

 

 • Sistemet automatike dhe manuale të xhamit rrëshqitës mund të përdoren me dhe pa termoizolim, me solucione të përshtatshme për hapësirën.
 • Sistemet automatike dhe manuale të xhamit rrëshqitës mund të përdoren me ose pa xham të dyfishtë, me zgjidhje të përshtatshme për hapësirën.
 • Sistemi është opsional për transportin e sipërm dhe të poshtëm. Opsionet e hekurudhës së pragut dhe të pragut janë të disponueshme.
 • Falë rrotës së poshtme të rregullueshme, sistemi mund të operohet në sipërfaqe jo të nivelit pa asnjë problem.
 • Mund të aplikohet në të gjitha llojet e dyshemeve dhe ballkoneve të lakuar, përveç ballkoneve ovale.
 • Përshtatet në mënyrë të përkryer në kopshte dimërore dhe zona të tjera.

 

Klikoni për kuotën e çmimeve në internet

Produktet kategoritë

Sapo të arrini tek ne, procesi kryhet në kuadër të matjeve që kemi bërë, cilësisë, dizajnit elegant dhe një plani biznesi për të gjetur zgjidhje që do të plotësojnë nevojat tuaja.

Referencat tona

sqShqip