Sisteme xhami alumini

E hapur E aplikueshme

Shumëllojshmëri Ngjyrash

Zgjerimi

ndriçimi

Materiali i pëlhurës

Pëlhurë e papërshkueshme nga zjarri

Katër sezone

Opsioni i ndriçimit LED

Profilet në ngjyrën e dëshiruar

garanci

Shërbimi i Kuvendit

Rezistente ndaj diellit

telekomandë

Sensori

rezistente ndaj ujit

Rezistenca ndaj erës

Xham alumini Pergoall
Sistemet: Krijoni hapësira të rehatshme dhe me stil

Sistemet Pergoall Aluminium Glass Këto janë sisteme që rrisin standardet për sa i përket komoditetit dhe estetikës dhe i shtojnë vlerë ballkoneve, kopshteve dimërore dhe restoranteve tuaja.

Sistemet rrëshqitëse janë përhapur në një kohë të shkurtër për të zbukuruar ambiente si kafene, restorante, bare, pastiçeri dhe restorante dhe për të krijuar një mjedis të denjë.

Xhamat speciale të kalitura të përdorura në sistemet e xhamit alumini mund të zgjidhen si 8 mm ose 10 mm, në kombinim me xham të dyfishtë si 14 mm, 24 mm, 28 mm dhe pa termoizolim, të përshtatshme veçanërisht për strukturën tuaj.

Sisteme xhami alumini Ka veti izoluese kundër shiut, borës, pluhurit dhe erës. Përdoret përgjithësisht në ballkone që duan të fitojnë më shumë hapësirë, në vende si kafene, restorante, hotele, kopshte dimërore, veranda, tarraca, ballkone, ndarje për zyra, kafeteri dhe dyqane.

Për të marrë më shumë detaje pergoll Ju mund të vizitoni faqen.

 • Kafene
 • Restorant
 • Hotel
 • Kopsht dimëror
 • Ndarja e zyrës
 • Tarracë
 • Ajo kursen energji.
 • Ai ofron zgjidhje për problemet klimatike në zonat tuaja të hapura.
 • Mund të aplikohet me ose pa termoizolim.
 • Sistemet rrëshqitëse që kursejnë hapësirë janë të rreshtuara përgjatë vijës.

 

 • Sistemet e xhamit alumini mund të përdoren me dhe pa termoizolim, me solucione të përshtatshme për hapësirën.
 • Sistemet e Aluminit Glass mund të përdoren me ose pa xham të dyfishtë, me solucione të përshtatshme për hapësirën.
 • Sistemi është opsional për transportin e sipërm dhe të poshtëm. Opsionet e hekurudhës së pragut dhe të pragut janë të disponueshme.
 • Falë rrotës së poshtme të rregullueshme, sistemi mund të operohet në sipërfaqe jo të nivelit pa asnjë problem.
 • Mund të aplikohet në të gjitha llojet e dyshemeve dhe ballkoneve të lakuar, përveç ballkoneve ovale.
 • Përshtatet në mënyrë të përkryer në kopshte dimërore dhe zona të tjera.
 •  

 

Klikoni për kuotën e çmimeve në internet

Produktet kategoritë

Sapo të arrini tek ne, procesi kryhet në kuadër të matjeve që kemi bërë, cilësisë, dizajnit elegant dhe një plani biznesi për të gjetur zgjidhje që do të plotësojnë nevojat tuaja.

Referencat tona

sqShqip