SISTEMET ARKITEKTONIKE LËVIZJE AUTOMATIKE

Kafeneja, Restoranti, Vila, Rezidenca dhe Vendet tuaja të Punës

Strukturat lëvizëse automatike Ne transformojmë...

Sistemet tona | kategoritë

Sistemet Winter Garden & Sunroom janë sisteme që mund të ofrojnë funksione automatike të hapjes dhe mbylljes së shtëpisë tuaj, vilës, shtëpive verore, zyrës, kafenesë, restorantit, hotelit dhe qendrës tregtare kur kushtet e motit nuk janë të përshtatshme. Dizajni dhe përzgjedhja e sistemeve janë të përshtatura sipas dëshirave tuaja.

Sistemet e mbylljes së verandës janë sisteme që ofrojnë komoditet të brendshëm dhe hapësirë të jashtme kur nuk ka kushte të përshtatshme atmosferike dhe mund të aplikohen në shumë arkitektura si shtëpia juaj, vila, shtëpi verore, zyra, kafene, restorant etj., hotel, qendër tregtare. hapjen e zonave dhe ofrojnë veçori automatike të hapjes dhe mbylljes.

Sistemet e mbulimit të tarracave mund të bëhen sipas dëshirës: të sheshtë, me pjerrësi njëkahëshe, çati me kate, ovale etj. Mund të aplikohet në shumë lloje të arkitekturës si shtëpitë, shtëpitë verore, zyrat, kafenetë, restorantet, hotelet dhe zonat e hapura të qendrave tregtare. Ne e prodhojmë atë si hapje dhe mbyllje automatike fikse ose e kontrolluar.

Në varësi të kushteve të papërshtatshme të motit të kopshteve të kafeneve dhe restoranteve; Ofroni rehati maksimale për klientët tuaj. Sisteme automatike për çati dhe tavan dhe/ose sisteme që lejojnë mbylljen e pjesëve anësore me një buton të vetëm.

Sistemet e mbulimit të çatisë janë sisteme me karakteristika sezonale që mund të aplikohen në shumë arkitektura si shtëpi, vila, shtëpi verore, zyra, kafene, restorante, hotele dhe zona të hapura të qendrave tregtare kur nuk ka kushte të përshtatshme moti.

Në shtëpinë tuaj, vilën tuaj; Ne shtojmë elegancë dhe siguri të lartë me sistemet tona të dyerve të paneleve me izolim termik dhe të izoluar nga zëri. Minimizoni korrozionin, deformimin dhe humbjen e nxehtësisë që do të përjetoni në derën e çelikut. Zgjidhni modelin e derës që dëshironi nga qindra modele. Shtoni veçori opsionale.

Për çdo zonë dhe vend

Zgjedhja e saktë dhe cilësore e materialit

Sistemet që ne prodhojmë janë krijuar për të funksionuar me efikasitet maksimal.

Izolimi

Sistemet tona kontribuojnë në efiçencën e energjisë me dizajnet e tyre.

Xham i laminuar i kalitur

Sistemet tona të xhamit mund të prodhohen me barrierë nxehtësie dhe rezistente ndaj goditjeve sipas kërkesës.

Rezistente ndaj motit

Sistemet tona kontribuojnë në efiçencën e energjisë me dizajnet e tyre.

Estetika dhe Dizajni

Zgjidhje që integrojnë dhe rrisin ndikimin si në jetë ashtu edhe në fushat sociale.

Produktet kategoritë

Sapo të arrini tek ne, procesi kryhet në kuadër të matjeve që kemi bërë, cilësisë, dizajnit elegant dhe një plani biznesi për të gjetur zgjidhje që do të plotësojnë nevojat tuaja.

Sistemet automatike të tavanit prej xhami
Më shumë informacion
Sistemet automatike të mbylljes së pjergullave
Më shumë informacion
Sisteme automatike xhami ballkoni me gijotinë
Më shumë informacion
Sistemet automatike të mbylljes teleskobike të pishinës
Më shumë informacion
Sistemet automatike të çatisë së palosshme bioklimatike dhe rrotulluese
Më shumë informacion
Sisteme rrëshqitëse alumini
Më shumë informacion
Sisteme të izoluara / jo të izoluara nga alumini dhe qelqi
Më shumë informacion
Sisteme ballkonesh xhami te palosshme
Më shumë informacion
Sistemet e parmakëve të xhamit me parmakë
Më shumë informacion
Dyert e hyrjes me seksione automatike dhe sistemet e grilave
Më shumë informacion
Ndërprerës i erës / Sistemi i ndërprerësit të erës
Më shumë informacion
Sistemet e ngritjes dhe rrëshqitjes me izolim termik Hebeschiebe
Më shumë informacion
Sistemet e dyerve të kopshtit dhe garazhit
Më shumë informacion
Sisteme ballkonesh xhami
Më shumë informacion
Llojet e tendës
Më shumë informacion
E mëparshme
Tjetra
Sisteme ballkonesh xhami te palosshme
Më shumë informacion
Sistemet e parmakëve të xhamit me parmakë
Më shumë informacion
Dyert e hyrjes me seksione automatike dhe sistemet e grilave
Më shumë informacion
Ndërprerës i erës / Sistemi i ndërprerësit të erës
Më shumë informacion
Sistemet e ngritjes dhe rrëshqitjes me izolim termik Hebeschiebe
Më shumë informacion
Sistemet e dyerve të kopshtit dhe garazhit
Më shumë informacion
Sisteme ballkonesh xhami
Më shumë informacion
Llojet e tendës
Më shumë informacion
E mëparshme
Tjetra

Ne e duam punën tonë.

Të gjitha zgjidhjet për të gjitha nevojat tuaja nga një pikë e vetme

Pergoall Si marka më e madhe e tendave në Stamboll, ju shërbejmë me pjergulla, tenda automatike, tenda të artikuluara, tenda me shakull dhe shumë produkte të tjera.

MARRJA E MATJES

Ekipi ynë profesional mund t'ju vizitojë për të gjitha kërkesat tuaja, ose ne mund të punojmë në projektet tuaja sipas dimensioneve që ju ofroni.

PRODHIMI

Produktet e teknologjisë së lartë marrin jetë me prekjen e stafit tonë të ekspertëve dhe ekspertëve të dizajnit.

APLIKACION

Aplikimi i produkteve të prodhuara posaçërisht për ju kryhet nga ekipet tona të ekspertëve.

PLANIFIKIMI

Ekipet tona të projektimit dhe zbatimit kanë ide të shkëlqyera pas të gjitha projekteve që ne realizojmë për ju.

LOGJISTIKA

Pas të gjitha fazave të prodhimit, ne sigurojmë transferimin e produkteve në të gjitha pjesët e botës me automjetet tona speciale.

SHËRBIM TEKNIK

Ne qëndrojmë pas të gjitha produkteve tona dhe qëndrojmë pranë jush. Pas cilësisë sonë të padiskutueshme qëndron parimi ynë i kënaqësisë 100% të klientit.

Referencat tona

Lajme nga ne

Ju mund të gjeni informacione rreth tregut me postimet tona aktuale në blog…

Referencat tona

Klientët tanë të kënaqur
sqShqip