Sistemet e Mbulimit të Tarracave

E hapur E aplikueshme

Shumëllojshmëri Ngjyrash

Zgjerimi

ndriçimi

Materiali i pëlhurës

Pëlhurë e papërshkueshme nga zjarri

Katër sezone

Opsioni i ndriçimit LED

Profilet në ngjyrën e dëshiruar

garanci

Shërbimi i Kuvendit

Rezistente ndaj diellit

telekomandë

Sensori

rezistente ndaj ujit

Rezistenca ndaj erës

Sistemet e Mbulimit të Tarracave

Sipas standardeve moderne të jetesës, shumë njerëzve u pëlqen të kalojnë kohë jashtë dhe të përjetojnë natyrën. Megjithatë, kushtet e motit ndonjëherë mund ta bëjnë këtë përvojë të vështirë. Ja ku eshte sistemet e mbylljes së tarracave Aktivizuar. Këto sisteme bëjnë të mundur përdorimin e një tarrace apo ballkoni në të gjitha kushtet e motit. Në këtë mënyrë, ju mund të argëtoheni jashtë pa u shqetësuar nga shiu, bora, era apo rrezet e tepërta të diellit.

Sistemet e mbulimit të tarracës e kthejnë tarracën ose ballkonin tuaj ekzistues në një hapësirë që mund të përdoret gjatë gjithë vitit. Këto sisteme zakonisht krijohen duke përdorur materiale qelqi ose plastike dhe janë të dizajnuara për t'i bërë ballë të gjitha kushteve të motit.

Cilat janë sistemet e mbylljes së tarracave?

 

Sistemet e mbylljes së tarracave, Këto janë sisteme që ndihmojnë ta mbyllni plotësisht ose pjesërisht tarracën ose ballkonin tuaj, zakonisht prej qelqi ose plastike, të dizajnuara duke përdorur materiale rezistente ndaj kushteve të motit dhe gërryerjes. Këto sisteme ofrojnë shumë përparësi si krijimi i një hapësire të madhe, mbajtja e nxehtësisë brenda dhe reduktimi i tingujve të jashtëm.

Sistemet e mbulimit të tarracave në përgjithësi përbëhen nga korniza dhe panele xhami. Këto panele mund të jenë të fiksuara, rrëshqitëse ose të palosshme. Disa sisteme mund të kenë gjithashtu funksione ngrohjeje, ajrimi dhe ndriçimi.

Avantazhet e Sistemeve të Mbylljes së Tarracave

 

Sistemet e mbulimit të tarracaveKa shumë përparësi, si estetike ashtu edhe praktike. Para së gjithash, falë sistemeve të mbylljes së tarracave, ju mund të përdorni hapësirat tuaja gjatë të katër stinëve. Këto sisteme mbrojnë tarracën tuaj nga shiu, bora, era dhe rrezet e tepërta të diellit.

Së dyti, sistemet e mbylljes së tarracave ofrojnë izolim termik. Kjo ndihmon për të mbajtur nxehtësinë gjatë muajve të dimrit dhe për të qëndruar i freskët gjatë muajve të verës. Kjo veçori kursen energji dhe ndihmon në uljen e faturave tuaja të energjisë.

Modelet e Sistemeve të Mbylljes së Tarracave

 

Sistemet e mbulimit të tarracave, mund të ketë modele dhe dizajne të ndryshme. Pergoall projekton sisteme të personalizuara të mbulimit të tarracave sipas nevojave dhe preferencave të klientëve të saj. Ka shumë opsione të disponueshme, nga modelet me rrëshqitje të xhamit deri te panelet e palosshme.

Sistemet e dizajnuara nga Pergoall janë të dizajnuara për të shtuar vlerën në hapësirat e jetesës së klientëve të saj dhe për të rritur standardet e tyre të jetesës. Këto sisteme janë krijuar për t'iu përshtatur hapësirës së disponueshme dhe janë të lehta për t'u instaluar.

Çmimet e Sistemeve të Mbylljes së Tarracave

 

Çmimet e sistemeve të mbulimit të tarracësndryshon në varësi të modelit të zgjedhur, materialeve dhe punimit. Pergoall është e përkushtuar të ofrojë ofertën e çmimeve më të përballueshme për klientët e saj. Dimensionet e tarracës apo ballkonit tuaj, lloji i materialit që do të përdorni dhe veçoritë shtesë të preferuara janë ndër faktorët që përcaktojnë çmimin.

Është e mundur të mësoni koston e sistemeve të mbulimit të tarracës dhe të merrni një ofertë speciale duke kontaktuar Pergoall. Në këtë mënyrë, ju mund të gjeni produktin që i përshtatet më së miri buxhetit dhe nevojave tuaja. sistemi i mbylljes së tarracës ti mund te zgjedhesh.

Informacion Teknik i Sistemeve të Mbylljes së Verandës

Karakteristikat e sistemeve të kopshtit dimëror

 • Sistemi i mbylljes së tarracës së shtëpisë së shkëputur
 • Sistemi i mbylljes së tarracës së vilës
 • Apartament apartament kati përdhes Sistemi i mbylljes së tarracës
 • Sistemi i pavarur i mbylljes së tarracës së kopshtit
 • Sistemi i mbylljes së tarracës së restorantit
 • Sistemi i mbylljes së tarracës së kafenesë
 • Sistemi i mbylljes së tarracës së zyrës
 • Zonat e shitjes afariste dhe komerciale Sistemi i mbylljes së tarracave
 • Sistemi fiks i tavanit prej xhami
 • Sistemi fiks i tavanit polikarbonat
 • Sistemi fiks i tavanit me panel sanduiç alumini
 • Sistemi i tavanit të panelit sanduiç alumini të anulueshëm të lëvizshëm
 • Sistem tavani polikarbonat i lëvizshëm i tërheqshëm
 • Sistem i lëvizshëm i tavanit me hapje/mbyllje prej xhami
 • Sistem pergole fikse
 • Sistem pergole te levizshme
 • Sistem panelesh alumini të anulueshëm për çati rrotulluese
 • Sistem panelesh alumini të tërheqshëm bioklimatik
 • Sistemi i perdes me zinxhir
 • Sistemi rrëshqitës (rrëshqitës me xham të dyfishtë, rrëshqitës pa xham të dyfishtë)
 • Sistemi vertikal automatik i xhamit gijotinë
 • Sistemi Hebeschiebe
 • Sistem ballkoni xhami i palosshëm
 • Perde zinxhir vertikale – horizontale (për tavan)
 • Derë-dritare alumini (e izoluar termike, jo termoizoluese)
 • Derë automatike
 • Grila automatike
 • Xhelozia

Klikoni për kuotën e çmimeve në internet

Sistemet e mbulimit të tarracës Pergoall: Çelësi i jetës estetike dhe komode

Sot, tarracat janë zona të rëndësishme që plotësojnë dëshirën e pronarëve të shtëpive për të kaluar kohën jashtë. Megjithatë, ndryshueshmëria e kushteve të motit mund të kufizojë përdorimin e tarracës. Pergoall Terrace Covering Systems kombinon dizajnin estetik dhe funksionalitetin, duke ju lejuar të shijoni tarracat tuaja pavarësisht nga kushtet sezonale. Në këtë artikull, do të shqyrtohen avantazhet dhe veçoritë e Sistemeve të Mbulimit të Tarracave Pergoall.

Karakteristikat e Sistemeve të Mbulimit të Tarracave Pergoall

Pergoall Terrace Covering Systems dallohen me dizajnin e tyre miqësor dhe veçoritë e veçanta. Këtu janë veçoritë e këtyre sistemeve:

Dizajni estetik dhe personalizimi: Pergoall ofron një shumëllojshmëri opsionesh dizajni që i përshtaten stilit të tarracave tuaja dhe arkitekturës së shtëpisë tuaj. Ju mund ta personalizoni tarracën tuaj me zgjedhje ngjyrash dhe materialesh dhe ta përshtatni atë me estetikën e përgjithshme të shtëpisë.

Përdorni pavarësisht nga kushtet e motit: Falë Sistemeve të Mbylljes së Tarracave Pergoall, ju mund të përdorni tarracat tuaja pavarësisht nga kushtet sezonale. Ju mund të shijoni tarracën tuaj edhe në ditët me shi.

Komfort i lartë: Sistemi ofron rehati të lartë duke shtuar hapësirë shtesë të jetesës në tarracën tuaj. Falë termoizolimit, tarraca juaj mund të përdoret në të gjitha stinët.

Siguria dhe lehtësia e përdorimit: Sistemet e mbylljes së tarracës Pergoall janë të pajisura me mekanizma sigurie. Në të njëjtën kohë, sistemi i lehtë për t'u hapur dhe mbyllur rrit komoditetin e përdorimit.

Avantazhet e Sistemeve të Mbylljes së Tarracave Pergoall

Dizajni Estetik: Opsionet e personalizimit për t'iu përshtatur stilit të shtëpisë dhe tarracës.
Përdorimi i pavarur nga kushtet e motit: Fleksibilitet për të përdorur tarracën në çdo kohë të vitit.
Komfort i lartë: Ofron izolim termik dhe hapësirë të rehatshme jetese.
Siguria dhe lehtësia e përdorimit: Ofron një përvojë të sigurt dhe praktike përdorimi.
Përjetoni estetikën dhe komoditetin së bashku me sistemet e mbulimit të tarracës Pergoall

Pergoall Terrace Covering Systems krijojnë një hapësirë jetese komode duke kombinuar tarracat tuaja me dizajnin estetik dhe funksionalitetin e lartë. Pronarët e shtëpive mund të personalizojnë tarracat e tyre sipas dëshirës dhe t'i përdorin ato pavarësisht nga kushtet sezonale. Ju gjithashtu mund të kaloni kohë të qetë në tarracën tuaj falë mekanizmave të sigurisë.

Si rezultat, Pergoall Terrace Covering Systems ofron një zgjidhje gjithëpërfshirëse për pronarët e tarracave për sa i përket estetikës, komoditetit dhe dobisë. Kjo ju lejon të keni një përvojë në tarracë që është edhe vizualisht e kënaqshme dhe funksionale. Falë opsioneve të personalizimit që pasqyrojnë stilin e shtëpisë dhe tarracës suaj, ju mund të shijoni tarracat tuaja me Pergoall në çdo kohë të vitit.

 • Kopshti
 • Kafene, Restorant
 • Hotel
 • Shtëpia
 • Zyrë
 • Sistemet e kopshtit dimëror mund të personalizohen për t'iu përshtatur çdo nevoje tuaj.
 • Sistemet e kopshteve dimërore kanë një dizajn që parandalon të ftohtin e shtëpive, zyrave dhe kopshteve.
 • Ju mund të shijoni shiun ndërsa pini kafenë tuaj të nxehtë në kopshtin tuaj. Mund të themi se është një zonë e projektuar për këtë.
   
   
 • Cilado qoftë stina, oazi i përpunuar i bimëve ekzotike ju fton të bëni një xhiro mes gjelbërimit.
 •  
 • Karakteristikat e personalizueshme.
 • Mund të aplikohet si Tavan Fiks Xhami, Tavan Fiks me Pergole, Panel Fiks Alumini.
 • Mund të aplikohet si tavan qelqi i lëvizshëm, tavan automatik pergole, tavan me panel alumini automatik me rrotullim.
 • Në fasadat anësore mund të aplikohen zdrukthëtari rrëshqitëse, ballkoni xhami i palosshëm, xham gijotinë dhe sisteme mbrojtëse kundër erës.
 • Rrjetat kundër mushkonjave dhe ekranet zip mund të integrohen.
 • Termoizolimi.
 • Izolimi i zërit.
 • Dizajn estetik.
 • Aksesorët janë inox dhe inox.
 • Dritaret me nivele të larta termoizolimi kursejnë energji.
 • Një gamë e gjerë mekanizmash, shirita lustrimi dhe leva ofrojnë hapësirë për kreativitet.
 •  

 

 

 

 

Sistemet tona | kategoritë

Sistemet Winter Garden & Sunroom janë sisteme që mund të ofrojnë funksione automatike të hapjes dhe mbylljes së shtëpisë tuaj, vilës, shtëpive verore, zyrës, kafenesë, restorantit, hotelit dhe qendrës tregtare kur kushtet e motit nuk janë të përshtatshme. Dizajni dhe përzgjedhja e sistemeve janë të përshtatura sipas dëshirave tuaja.
Sistemet e mbylljes së verandës janë sisteme që ofrojnë komoditet të brendshëm dhe hapësirë të jashtme kur nuk ka kushte të përshtatshme atmosferike dhe mund të aplikohen në shumë arkitektura si shtëpia juaj, vila, shtëpi verore, zyra, kafene, restorant etj., hotel, qendër tregtare. hapjen e zonave dhe ofrojnë veçori automatike të hapjes dhe mbylljes.
Sistemet e mbulimit të tarracave mund të bëhen sipas dëshirës: të sheshtë, me pjerrësi njëkahëshe, çati me kate, ovale etj. Mund të aplikohet në shumë lloje të arkitekturës si shtëpitë, shtëpitë verore, zyrat, kafenetë, restorantet, hotelet dhe zonat e hapura të qendrave tregtare. Ne e prodhojmë atë si hapje dhe mbyllje automatike fikse ose e kontrolluar.
Në varësi të kushteve të papërshtatshme të motit të kopshteve të kafeneve dhe restoranteve; Ofroni rehati maksimale për klientët tuaj. Sisteme automatike për çati dhe tavan dhe/ose sisteme që lejojnë mbylljen e pjesëve anësore me një buton të vetëm.
Sistemet e mbulimit të çatisë janë sisteme me karakteristika sezonale që mund të aplikohen në shumë arkitektura si shtëpi, vila, shtëpi verore, zyra, kafene, restorante, hotele dhe zona të hapura të qendrave tregtare kur nuk ka kushte të përshtatshme moti.
Më shumë informacion
Në shtëpinë tuaj, vilën tuaj; Ne shtojmë elegancë dhe siguri të lartë me sistemet tona të dyerve të paneleve me izolim termik dhe të izoluar nga zëri. Minimizoni korrozionin, deformimin dhe humbjen e nxehtësisë që do të përjetoni në derën e çelikut. Zgjidhni modelin e derës që dëshironi nga qindra modele. Shtoni veçori opsionale.

Referencat tona

sqShqip