Sistemet tona | kategoritë

Sistemet Winter Garden & Sunroom janë sisteme që mund të ofrojnë funksione automatike të hapjes dhe mbylljes së shtëpisë tuaj, vilës, shtëpive verore, zyrës, kafenesë, restorantit, hotelit dhe qendrës tregtare kur kushtet e motit nuk janë të përshtatshme. Dizajni dhe përzgjedhja e sistemeve janë të përshtatura sipas dëshirave tuaja.
Sistemet e mbylljes së verandës janë sisteme që ofrojnë komoditet të brendshëm dhe hapësirë të jashtme kur nuk ka kushte të përshtatshme atmosferike dhe mund të aplikohen në shumë arkitektura si shtëpia juaj, vila, shtëpi verore, zyra, kafene, restorant etj., hotel, qendër tregtare. hapjen e zonave dhe ofrojnë veçori automatike të hapjes dhe mbylljes.
Sistemet e mbulimit të tarracave mund të bëhen sipas dëshirës: të sheshtë, me pjerrësi njëkahëshe, çati me kate, ovale etj. Mund të aplikohet në shumë lloje të arkitekturës si shtëpitë, shtëpitë verore, zyrat, kafenetë, restorantet, hotelet dhe zonat e hapura të qendrave tregtare. Ne e prodhojmë atë si hapje dhe mbyllje automatike fikse ose e kontrolluar.
Në varësi të kushteve të papërshtatshme të motit të kopshteve të kafeneve dhe restoranteve; Ofroni rehati maksimale për klientët tuaj. Sisteme automatike për çati dhe tavan dhe/ose sisteme që lejojnë mbylljen e pjesëve anësore me një buton të vetëm.
Sistemet e mbulimit të çatisë janë sisteme me karakteristika sezonale që mund të aplikohen në shumë arkitektura si shtëpi, vila, shtëpi verore, zyra, kafene, restorante, hotele dhe zona të hapura të qendrave tregtare kur nuk ka kushte të përshtatshme moti.
Më shumë informacion
Në shtëpinë tuaj, vilën tuaj; Ne shtojmë elegancë dhe siguri të lartë me sistemet tona të dyerve të paneleve me izolim termik dhe të izoluar nga zëri. Minimizoni korrozionin, deformimin dhe humbjen e nxehtësisë që do të përjetoni në derën e çelikut. Zgjidhni modelin e derës që dëshironi nga qindra modele. Shtoni veçori opsionale.

Referencat tona

sqShqip