blog

derë alumini

Sisteme dyersh me panele qelqi dhe alumini të izoluara dhe jo të izoluara 

Sistemet e dyerve me panele xhami dhe alumini të izoluara dhe jo të izoluara, të cilat kanë një strukturë moderne dhe estetike, vazhdojnë të vlerësohen nga shumë njerëz. Falë sistemeve të dritareve dhe dyerve prej alumini dhe xhami, zona ka një pamje më elegante. Këto sisteme cilësore janë të disponueshme në termoizolim dhe jo-izolim termik. Kaq shumë veçori dhe të njëjtat…

Sisteme dyersh me panele qelqi dhe alumini të izoluara dhe jo të izoluara  Lexo më shumë "

sistem rrëshqitës dore hbshb plotësisht i izoluar 1

Sisteme rrëshqitëse me qelq të izoluar dhe jo të izoluar

Sistemet rrëshqitëse të xhamit të izoluar dhe jo të izoluar, të cilat janë ndër dekorimet e preferuara në krijimin e zonave të rehatisë, janë formuar me funksione të tilla si mbrojtja e hapësirave dhe sigurimi i kursimit të energjisë. Falë funksionaliteteve të tyre të fuqishme, produktet ofrojnë përdorim afatgjatë dhe janë shumë praktik dhe të lehtë për t'u mirëmbajtur dhe pastruar. Modelet superiore në izolimin e nxehtësisë dhe zërit që e çojnë përvojën e përdoruesit në nivelet më të larta janë produktet e dobishme të markës EncoArt...

Sisteme rrëshqitëse me qelq të izoluar dhe jo të izoluar Lexo më shumë "

sisteme automatike të mbylljes së tarracës me pjergull

Sistemet e mbylljes automatike të tarracës

Me dizajnin e tij transparent që kombinon arkitekturën italiane me elegancën franceze dhe detajet e tij funksionale që bashkojnë tokën dhe qiellin, pamjen e jashtme dhe të brendshmen në një panel të vetëm, sistemet e mbylljes automatike të tarracës janë pasqyrimi i përsosur i teknologjisë së re. Duke ofruar efikasitet superior në aktivizimin e çdo arkitekture, siti është një nga zgjedhjet më ideale në vlerësimin e sipërfaqeve të tarracës dhe ballkonit. Ai shton gjallëri në zonat e përdorimit me funksionet e tij të gjithanshme. Energjike…

Sistemet e mbylljes automatike të tarracës Lexo më shumë "

oborr

Dizajnet e tavaneve me rrëshqitje të qelqit të fiksuar me tavan qelqi

Sistemet e tavanit prej xhami të fiksuar dhe tavaneve prej xhami rrëshqitës me lidhjet e tyre superiore përfshihen në dizajne me cilësinë e lartë dhe linjat moderne në modernizimin e hapësirave opsionale të banimit dhe zonave të punës. Modelet e xhamit, të cilat kanë një modernitet superior në sjelljen e temës së qiellit në dekorimin e ambienteve të banimit, mbështesin krijimin e zonave të forta mbrojtëse me linjat e tyre të trasha dhe detajet e profilit superior. Të gjitha llojet e…

Dizajnet e tavaneve me rrëshqitje të qelqit të fiksuar me tavan qelqi Lexo më shumë "

WhatsApp Image 2018 08 14 në 18.30.35 7

Sisteme xhami rrëshqitëse të izoluara termike

Sistemet e xhamit rrëshqitës me izolim termik alumini hebeschiebe janë ndër modelet premium që përcjellin në mënyrë të përsosur reflektimet e markës. Sistemi i izoluar, i cili i shton prekje madhështore arkitekturës së ndërtesave, është bërë një nga produktet në trend me dizajnin e tij superior që përshtatet me dekorimet dhe rigjallëron çdo ndërtesë... Transparenca e tij, duke pasqyruar detaje të përsosura, i jep një prekje të privilegjuar freskimit. të interierit dhe estetikës vizuale të zonës së jashtme. Fasadat…

Sisteme xhami rrëshqitëse të izoluara termike Lexo më shumë "

0001157 vitrinë inteligjente xhamash

Sistemet e ndërprerësve të erës / erës

Ndër dizajnet që e bëjnë përvojën e përdoruesit të përsosur, panelet e xhamit kundër erës me linjat e tyre superiore moderne klasifikohen si përdorim automatik dhe manual. Kafenetë, restorantet, vendet e punës, institucionet, organizatat, vilat, amvisëritë, rezidencat, shtëpitë individuale, etj. Falë paneleve kundër erës, të cilat mund të përdoren lehtësisht në çdo zonë, është e mundur të kaloni kohë të këndshme dhe të krijoni zona relaksuese në zona rehati. Produkt superior…

Sistemet e ndërprerësve të erës / erës Lexo më shumë "

sistemet e hijeve diellore2

Sistemet e mbrojtjes nga era dhe dielli 

Sistemet e mbrojtjes nga era dhe dielli, të cilat vijnë në mendje kur përmendet eleganca dhe komoditeti natyror, preferohen nga shumë njerëz, veçanërisht kohët e fundit. Përdoret përgjithësisht në vende të tilla si hotele, restorante dhe kafene. Ka veti mbrojtëse ndaj faktorëve natyrorë. Në të njëjtën kohë, nuk lejon që njerëzit të preken nga kushtet e pafavorshme të motit si shiu, era dhe bora. Duke e bërë hapësirën e jetesës komode…

Sistemet e mbrojtjes nga era dhe dielli  Lexo më shumë "

tenda pergole 800x500

Sistemet e tendës së pjergullave

Sistemet e tendave të pjergullave, të cilat përgjithësisht preferohen për hapësira të hapura, tërheqin vëmendjen me pamjen e tyre moderne dhe plot stil. Preferohen gjithashtu vende si tarraca, restorante, kafene dhe kopshte. Megjithatë, duam të theksojmë se ka një zonë përdorimi fleksibël dhe mund të preferohet kudo me qetësi. Përveç kësaj, sistemet automatike të tendës së pjergullës janë gjithashtu të disponueshme...

Sistemet e tendës së pjergullave Lexo më shumë "

Mbulesa teleskopike e pishinës 2

Sistemet automatike të mbylljes teleskopike të pishinës

Sistemet automatike të mbylljes së pishinave, të cilat ofrojnë siguri të lartë në shumë zona si vila, rezidenca dhe ambiente ku përdoren pishina, prodhohen në cilësi të lartë sipas kushteve sezonale. Panelet, të dizajnuara për t'u përdorur në të gjitha stinët, bënë të mundur menaxhimin e zonave të pishinës të përfshira në pronën private me një sistem automatik telekomandimi. Kështu, fitimi i izolimit që rrit sigurinë dhe efikasitetin e lartë në zonat e përdorimit...

Sistemet automatike të mbylljes teleskopike të pishinës Lexo më shumë "

dera seksionale e babdoor 1

Dyert e hyrjes me seksione automatike dhe sistemet e grilave

Sistemet e dyerve rrëshqitëse EncoArt Photocell i shtojnë një prekje superiore hapësirës së brendshme dhe të jashtme me detajet e tyre profesionale dhe linjat seksionale që lehtësojnë hyrjen dhe daljen. Materialet e përdorura në aplikimin e sistemeve të dyerve rrëshqitëse me panel xhami, të cilat e bëjnë tranzicionin ndërmjet zonave transparente, ndryshojnë. Sistemet e dyerve me fotocela janë zgjidhjet ideale më të përshtatshme për hyrje dhe dalje. Me veçorinë e hapjes dhe mbylljes së shpejtë, kohën dhe…

Dyert e hyrjes me seksione automatike dhe sistemet e grilave Lexo më shumë "

sqShqip