Sisteme tavanesh automatike dhe fikse

E hapur E aplikueshme

Shumëllojshmëri Ngjyrash

Zgjerimi

ndriçimi

Materiali i pëlhurës

Pëlhurë e papërshkueshme nga zjarri

Katër sezone

Opsioni i ndriçimit LED

Profilet në ngjyrën e dëshiruar

garanci

Shërbimi i Kuvendit

Rezistente ndaj diellit

telekomandë

Sensori

rezistente ndaj ujit

Rezistenca ndaj erës

Sistemet automatike dhe fikse të tavanit Pergoall: Krijoni hapësira të rehatshme dhe me stil

Me sistemin automatik të tavanit të qelqit Pergoall, i cili mund të aplikohet në çdo hapësirë, ofron përdorim ideal për verandat, tarracat dhe vende të ngjashme tuaja duke përfituar hapësirën dhe dritën e ditës. Falë paneleve të xhamit që mund të hapen në çdo pozicion, ai ofron mundësinë për të përfituar nga drita e ditës dhe ajrosja me shpejtësinë e dëshiruar. Falë lëvizjes teleskopike brenda-jashtë të paneleve, ajo nuk e humbet veçorinë e saj të hijes dhe ajrosjes kur ajroset nga çatia.

Falë profileve të dizajnuara posaçërisht, edhe kur sistemi është i ndezur, moti me erë nuk ndikon tek ju ndërsa siguron ajrim të lartë. Bojë elektrostatike për furrë ngjyrosur me ; Aplikimi mund të bëhet në çdo ngjyrë të dëshiruar. Është afatgjatë falë bojës elektrostatike të furrës. Sistemet tona të çatisë automatike të tavanit prej xhami Pergoall janë zgjidhja më e mirë për vende të tilla si restorantet dhe kafenetë ku zbatohen ndalimet e pirjes së duhanit. Përshkueshmëria nga nxehtësia mbahet në një nivel minimal me kombinimin e xhamave të dyfishtë të aplikuar në dimër dhe verë.

 • Kafene
 • Restorant
 • Hotel
 • Kopsht dimëror
 • Banesa në Katin e Kopshtit
 • Pishine
 • Tarracë
 • qender tregtare
 • Zonat Tregtare
 • Sistemet rrëshqitëse të tavanit prej xhami ju ofrojnë rehatinë më të mirë vizuale në natyrë.
 • Kjo ju lejon të përdorni verandën, kopshtin dimëror ose tarracën e shtëpisë tuaj me përfitim maksimal.
 • Sistemi i tavanit prej xhami rrëshqitës funksionon me logjikën e shkarkimit të ujit. Reshjet që bien në panelet e qelqit transferohen në profilin e rrjedhës kryesore falë rrjedhës në panele dhe shkarkohen në zonën e jashtme nga profili i rrjedhës kryesore. Ekziston një garanci për të mos marrë ujë.
 • Sistemi i tavanit prej xhami rrëshqitës mund të instalohet pa nevojën e konstruksionit shtesë prej çeliku mbajtës.
 • Të gjitha llojet e sistemeve të ndriçimit të brendshëm dhe ngrohjes mund të përshtaten me sistemin e tavanit prej xhami rrëshqitës.
 • Sistemi i tavanit prej xhami të tërheqshëm mund të bëhet si një njësi e vetme deri në 6 metra të gjatë. Nuk ka kufizim në gjatësi pasi mund të bëhen më shumë se një njësi në madhësi më të gjata.
 • Sistemi funksionon me një pjerrësi prej të paktën % 10.
 • Mund të bëhet automatikisht deri në sipërfaqen e dëshiruar m2.
 • Uji i shiut filtrohet përmes ulluqeve mbi xhami.
 • I papërshkueshëm nga uji.
 • Në sistem përdoret copë litari epdm.
 • Sistemi mund të ndërtohet si një njësi e vetme deri në një thellësi prej 6 metrash dhe mund të projektohet për t'iu përshtatur zonës duke shtuar disa njësi.
 • Kolonat bartëse horizontale të sistemit duhet të vendosen çdo 180-200 cm.
 • Të gjitha profilet dhe aksesorët janë inox.
 • Profilet mbajtëse janë 100 * 100 * 4 mm dhe 60 * 120 * 4 mm. Konstruksioni prej çeliku nuk kërkohet përveç përmasave të mëdha.
 • Sistemi mund të montohet në çdo sipërfaqe të paqëndrueshme; Kolonat janë të rregullueshme dhe sistemi funksionon siç duhet.
 • Siguria e sistemit sigurohet nga çelësat e sensorit të lëvizjes.
 • Pjesët e këmbimit kanë 2 vjet garanci.
 •  

Klikoni për kuotën e çmimeve në internet

Produktet kategoritë

Sapo të arrini tek ne, procesi kryhet në kuadër të matjeve që kemi bërë, cilësisë, dizajnit elegant dhe një plani biznesi për të gjetur zgjidhje që do të plotësojnë nevojat tuaja.

Sistemet automatike të tavanit prej xhami
Më shumë informacion
Sistemet automatike të mbylljes së pjergullave
Më shumë informacion
Sisteme automatike xhami ballkoni me gijotinë
Më shumë informacion
Sistemet automatike të mbylljes teleskobike të pishinës
Më shumë informacion
Sistemet automatike të çatisë së palosshme bioklimatike dhe rrotulluese
Më shumë informacion
Sisteme rrëshqitëse alumini
Më shumë informacion
Sisteme të izoluara / jo të izoluara nga alumini dhe qelqi
Më shumë informacion
Sisteme ballkonesh xhami te palosshme
Më shumë informacion
Sistemet e parmakëve të xhamit me parmakë
Më shumë informacion
Dyert e hyrjes me seksione automatike dhe sistemet e grilave
Më shumë informacion
Ndërprerës i erës / Sistemi i ndërprerësit të erës
Më shumë informacion
Sistemet e ngritjes dhe rrëshqitjes me izolim termik Hebeschiebe
Më shumë informacion
Sistemet e dyerve të kopshtit dhe garazhit
Më shumë informacion
Sisteme ballkonesh xhami
Më shumë informacion
Llojet e tendës
Më shumë informacion
E mëparshme
Tjetra
Sisteme ballkonesh xhami te palosshme
Më shumë informacion
Sistemet e parmakëve të xhamit me parmakë
Më shumë informacion
Dyert e hyrjes me seksione automatike dhe sistemet e grilave
Më shumë informacion
Ndërprerës i erës / Sistemi i ndërprerësit të erës
Më shumë informacion
Sistemet e ngritjes dhe rrëshqitjes me izolim termik Hebeschiebe
Më shumë informacion
Sistemet e dyerve të kopshtit dhe garazhit
Më shumë informacion
Sisteme ballkonesh xhami
Më shumë informacion
Llojet e tendës
Më shumë informacion
E mëparshme
Tjetra

Referencat tona

sqShqip