Sistemet e thyerjes së erës

E hapur E aplikueshme

Shumëllojshmëri Ngjyrash

Zgjerimi

ndriçimi

Materiali i pëlhurës

Pëlhurë e papërshkueshme nga zjarri

Katër sezone

Opsioni i ndriçimit LED

Profilet në ngjyrën e dëshiruar

garanci

Shërbimi i Kuvendit

Rezistente ndaj diellit

telekomandë

Sensori

rezistente ndaj ujit

Rezistenca ndaj erës

Pergoall Wind Breaker Sistemi i Erës Breaker

Sistemet e ndërprerësit të erës ose të erës janë një sistem që përdoret shpesh veçanërisht në kopshte, kafene, restorante, përdorime komerciale dhe industriale. Qëllimi i përdorimit të këtyre sistemeve është mbrojtja nga kushtet e pafavorshme të motit dhe ofrimi i një ambienti më të rehatshëm në zona të hapura. Këto sisteme, të dizajnuara nga marka Pergoall, ofrojnë mbrojtje efektive, veçanërisht në erëra të forta dhe janë prodhuar nga materiale të cilësisë së lartë.

Sistemi ka një strukturë që mund të vendoset në tokë sipas dëshirës ose të vendoset në një dysheme me peshë me rrota. Në mot me erë, sistemi ndizet duke rritur presionin dhe lartësia e xhamit rritet deri në 1.8 metra. Sistemi ka dy gota, xhami fiks dhe xham të lëvizshëm, të pozicionuar prapa pas shpine dhe profilet e tyre anësore janë të dizajnuara për të udhëhequr njëri-tjetrin. Xhami lëvizës lëviz falë pistonit të tij të posaçëm të hapjes me presion.

Kur sistemi ndizet në mot me erë dhe me shi, ai ngrihet në një lartësi prej 1,8 metrash, kështu që klientët në kopshtin tuaj nuk do të preken nga kushtet e pafavorshme të motit. Sistemi është i përshtatshëm për shumë fusha përdorimi, mund të përdoret në kopshte, kafene, restorante, përdorime tregtare dhe industriale. Gjithashtu, ofron një zgjidhje përfundimtare për bizneset që duan të përdorin kopshtin apo vendin e tyre të punës duke vendosur tavolina dhe karrige në rastet kur licenca nuk lejon një projektim kopshti të mbyllur apo ngritjen e një sistemi të përhershëm.

pergoll marka prodhon këto sisteme duke përdorur materiale me cilësi të lartë. Në këtë mënyrë, ai ofron një sistem të qëndrueshëm dhe të besueshëm që mund të përdoret për shumë vite. Sistemi shquhet me lehtësinë e tij të përdorimit dhe veçorinë e lartë të mbrojtjes dhe ju ndihmon të krijoni një mjedis më të rehatshëm në kopshtin ose vendin tuaj të punës.

 • Sistemi i ndërprerësve të erës me shtëpi të veçuar,
 • Vilë Wind Breaker Wind Breaker System,
 • Sistemi i ndërprerësve të erës në apartament,
 • Kopsht i pavarur Wind Breaker Wind Breaker System,
 • Sistemi i ndërprerësit të erës së restorantit, (mund të aplikohet si me rrota ose fikse për licencim)
 • Sistemi i ndërprerësit të erës së kafesë, (mund të aplikohet si me rrota ose fikse për licencim)
 • Sistemi i ndërprerësit të erës së zyrës, (mund të aplikohet si me rrota ose fikse për licencim)
 • Sistemi i ndërprerësve të erës në zonat e biznesit dhe shitjeve komerciale (Mund të aplikohet si me rrota ose fikse për licencim)
 •  
 • Sistemi fiks i tavanit prej xhami
 • Sistemi fiks i tavanit polikarbonat
 • Sistemi fiks i tavanit me panel sanduiç alumini
 • Sistemi i tavanit të panelit sanduiç alumini të anulueshëm të lëvizshëm
 • Sistem pergole fikse
 • Sistem tavani polikarbonat i lëvizshëm i tërheqshëm
 • Sistem pergole fikse
 • Sistem i lëvizshëm i tavanit me hapje/mbyllje prej xhami
 • Sistem pergole fikse
 • Sistem pergole te levizshme
 • Sistem panelesh alumini të anulueshëm për çati rrotulluese
 • Sistem panelesh alumini të tërheqshëm bioklimatik
 • Sistemi i perdes me zinxhir.
 •  
 • Trashësia e murit prej alumini midis 2-3 mm.
 • Funksionim i thjeshtë me shtytje për të hapur.
 • Garancia e vulosjes duke u shtrënguar me guarnicionin EPDM dhe fitilat me qime.
 • Prodhimi në madhësinë dhe numrin e dëshiruar të copave. Maks. 2.5 metra e gjerë.
 • Sistemi funksionon në një hekurudhë të vetme.
 • Mund të ankorohet në tokë ose të përdoret si vazo lulesh.
 • Veshje inox në lidhjet dhe aksesorët e çelikut.
 • Rezistent ndaj korrozionit T6 Heat Treatment 6063 Aloy Aluminium
 • Gjatësia e hapjes është 1.8 metra.
 • Xhami i vetëm aplikohet si i temperuar 6mm.Nuk dëmton përdoruesit apo klientët në rast goditjeje.
 • Integrimi i sistemit të motorizuar (mund të automatizohet në projekte të mëdha.)
 • Opsioni i telekomandës dhe butonit.
 •  

Klikoni për kuotën e çmimeve në internet

Produktet kategoritë

Sapo të arrini tek ne, procesi kryhet në kuadër të matjeve që kemi bërë, cilësisë, dizajnit elegant dhe një plani biznesi për të gjetur zgjidhje që do të plotësojnë nevojat tuaja.

Referencat tona

sqShqip